vineri, 30 iulie 2010

Un motiv de inceput

De ceva timp ma tot intrebam daca merita sa fac efortul sa scriu la “gazeta” on-line, sa spun lumii ce fapte glorioase fara importanta se petrec in viata-mi.

Ceea ce m-a facut sa decid ca e bine sa scriu a fost un fapt minor intamplat acum cateva zile cand ma straduiam sa pun in functiune o placa electronica si nu prea imi iesea.

Am un principiu care spune ca daca am o problema, sigur nu sunt primul care se loveste de ea, deci incerc sa caut rezolvarea gasita de altii, cu alte cuvinte “nu reinventa roata”, asa ca am cautat pe net si am gasit cate ceva, insa fie informatia nu mai era actuala, fie avea mici inadvertente. Toate acestea m-au adus putin la disperare, dar pana la urma mi-am pus si neuronii la lucru si am adus lucruile la un liman.

Asadar concluzia mea a fost ca e bine sa scrii despre lucruile concrete pe care le faci pentru ca astfel vei avea posibilitatea de a ajuta pe altii si implicit creezi o mica evolutie.

Un comentariu:

  1. mai apropo de inceperea unui blog! chiar vorbeam cu ceva timp in urma cu sotul meu despre "urmele" pe care le lasam pe internet. daca stam asa sa ne gandim fiecare are cel putin o adresa de mail, un facebook sau un hi5 (unii pe amandoua :)) apoi un twitter acolo, un forum ceva si uite asa lasam poze, comentarii, idei care cine stie cat timp vor ramane pe net :)

    RăspundețiȘtergere