luni, 21 martie 2011

Furbie TV wave sau cum sa vezi TV gratuit

Prin iunie 2010, inainte de a se scumpi TVA-ul, am zis ca ar fi bine sa ne luam un TV, doar ne uitam la TV destul de des. Si ne-am luat un TV nou, frumos, mare si subtirel.

Dupa vreo 4-5 saptamani, am ajuns acasa, am dat drumul la TV si... avea purici :), asta e daca nu il duci la veterinar cand e nevoie. Dar puricii aia aveau alta cauza: nu mai aveam cablu, era desfiintat la propriu, in zona se trecuse la fibra optica si s-a renuntat la coaxial. Din motive cat se poate de legale, noi nu aveam contract cu furnizorul, dar totusi aveam cablu TV, repet eram 100% legali.

Asa ca a inceput o perioada de cateva saptamani de sevraj TV in care credeam ca ne vom prapadi fara TV. Dar iata ca nu s-a intamplat nimic, din potriva ne-am simtit foarte bine, am alocat timpul unor activitati mult mai constructive si mai spornice decat uitatul aiurea la TV.

Totusi nu puteam sa ramanem izolati de lumea de caca... de catifea, scuze, ma bilbai :D, asa ca am descoperit un programel fain de tot, se cheama TV Wave, l-a creeat Furbie si il puteti da jos de pe furbie.ro.

Ce face acest program TV Wave 032? Acest program reuneste o gramada de streamuri TV (posturi TV on-line) si practic poti vedea posturile TV romanesti cele mai cele (inclusiv OTV :) ). Spre exemplu TVR1, TVR2, Pro TV, Prima TV, Pro Cinema, HBO (da, poti vedea HBO gratis, doar sa ai legatura la internet buna), National Georgrafic si multe altele (inclusiv desenele animate preferate).




Programul are o lista cu posturile favorite, isi incarca toate cele necesare, poate sa "prinda" si posturi radio on-line. Mie imi place, daca e necesar il pun pe TV, asadar se vede mare si bine. Ce imi lipseste e o telecomanda ca la TV, dar sunt convins ca si asta se rezolva :)

Lista de posturi este destul de lunga, insa trebuie controlata de catre parinti pentru ca ea contine si posturi care nu sunt pentru minori.

Oricum, e un program util, bravo Furbie!

Asadar mergeti la furbie.ro/tv-wave, luati de acolo acest softulet si veti avea prilejul sa va uitati la TV de pe laptop sau desktop PC. Si asta doar cu costul conexiunii de internet, fara costuri suplimentare

In mod cert IPTV-ul e viitorul, dar cat mai tine gratis, merita sa vezi filmele de pe HBO la pret mic, nu? :)

Un comentariu: