vineri, 19 decembrie 2014

Locas secret pentru ustensilele de bucatarie in mobilierul de PAL

Am vazut mai demult pe internet o imagine cu un fel de sertar, (ca un dolly) dar pentru ustensilele de gatit, nu pentru sticle cu ulei, otet etc. Am pastrat imaginea, din pacate nu mai stiu sursa acesteia:

Sursa: ?! (internet)

Din cauza ca nu am masurat in cel putin 3 locuri spatiul disponibil pentru mobila de bucatarie, nu am stiut ca peretii nu sunt drepti, ca unghiul la colt nu e 90 de grade si am ramas cu un spatiu neutilizat in mobila de bucatarie. In partea de jos a trebuit sa renunt la dolly, iar in partea de sus spatiul era relativ suficient pentru a fi folosit la ceva (vreo 12cm latime). Cica sa punem cutiile de ceai, de parca am fi nu stiu ce bautori de ceai :))

Pornind de la ideea din imaginea de mai sus, am facut un fel de sertar pus la 90 de grade, pe glisiere si, cu niste carlige, am agatat intransul diverse ustensile folositoare cand mesteci prin oale, caci spatiul este deasupra aragazului. Si suntem mai mult cu gatitul decat cu facutul de ceai :)



 


 


Ideea e buna, insa glisierele nu suporta greutatea sertarului (se lasa in jos, ele sunt gandite pentru utilizarea in alta pozitie), si cum peretii sunt mai strimbi, se mai freaca pe alocuri de ei. Dar este acceptabil, nu umblam toata ziua acolo si cumva complecteaza mobila de bucatarie. Revizia 2.0 va fi precis mult imbunatatita :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu